[pl_row]
[pl_col col=12]
[pl_text]

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно одлука на Владата (https://vlada.mk/node/20446), поради ново настанатата состојба со корона вирусот во наредните 14 денови нема да се одвива настава во Основното училиште Тошо Арсов – Штип. За сите дополнителни информации ќе бидете навремено известени. Воедно Ве известуваме дека за било каква информација поврзана со наставниот процес може да контактирате (електронски, телефонски или сл.) со предметните или одделенските наставници.

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *