Posted on

Листа на слободни изборни предмети

СЛОБОДНИ ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ВТОР ОБРАЗОВЕН…

Прочитај повеќе
Posted on

Протокол за настава со физичко присуство

Протокол за реализација на воспитно-образовниот…

Прочитај повеќе
Posted on

Листа на слободни изборни предмети

ЛИСТА НА СЛОБОДНИ ИЗВОРНИ ПРЕДМЕТИ…

Прочитај повеќе
Posted on

КОНКУРС ЗА СТИМУЛИРАЊЕ НА ПОСТИГАЊАТА НА УЧЕНИЦИТЕ

        Ги известуваме сите ученици,…

Прочитај повеќе
Posted on

Упис на првачиња во учебна 2021/2022, информации и потребни документи

Почитувани родители/старатели, драги првачиња  Ве…

Прочитај повеќе
Posted on

Листа на слободни изборни предмети

СЛОБОДНИ ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ВТОР ОБРАЗОВЕН…

Прочитај повеќе
Posted on

Протокол за настава со физичко присуство

Протокол за реализација на воспитно-образовниот…

Прочитај повеќе
Posted on

Упис на првачиња во учебна 2021/2022, информации и потребни документи

Почитувани родители/старатели, драги првачиња  Ве…

Прочитај повеќе