За нас

Тошо Арсов е основно училиште во...

Последни вести

Листа на слободни изборни предмети
Posted on

Листа на слободни изборни предмети

СЛОБОДНИ ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ВТОР ОБРАЗОВЕН ПЕРИОД (IV-VI ОДД) УЧЕБНА 2022/2023Г ЛИСТА НА...

ПОВИК ЗА ИЗБОР НА УЧЕНИЧКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ И ЗАМЕНИЦИ НА УЧЕНИЧКИТЕ ПРАВОБРАНИТЕЛИ
Posted on

ПОВИК ЗА ИЗБОР НА УЧЕНИЧКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ И ЗАМЕНИЦИ НА УЧЕНИЧКИТЕ ПРАВОБРАНИТЕЛИ

ПОВИК ЗА ИЗБОР НА УЧЕНИЧКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ И ЗАМЕНИЦИ НА УЧЕНИЧКИТЕ ПРАВОБРАНИТЕЛИ ООУ...

Протокол за настава со физичко присуство
Posted on

Протокол за настава со физичко присуство

Протокол за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците во...